Arcmaszkok

Arcmaszkjaink a műtős maszkokhoz hasonló funkciót töltenek és be és az általuk nyújtott védelem mértéke is hasonló. Moshatóak, újra használhatóak, és több rétegből állnak, belül egy nyílással, ahová egy arcmaszk filtert helyezhetsz, ha szeretnéd, hogy még erősebb védelmet nyújtson.

termékek:

Hogyan használd az arcmaszkot?

Először is, ha van eldobható arcmaszk filtered, akkor helyezd be a maszkba a hátán található nyíláson keresztül. Igazítsd el a rétegeket, hogy pontosan feküdjenek egymáson. A nyomat nélküli felét illeszd az arcodra ügyelve arra, hogy takarja az orrod, szád és állad is. Ezután akaszd a rugalmas hurkokat a füledre. Győződj meg róla, hogy a maszk pontosan takarja az orrod, szád és állad is. Lélegezz nyugodtan a maszkon keresztül.

Alaposan moss kezet, mielőtt leveszed az arcmaszkot, hogy ne fertőzd meg saját magadat. Ha nem tudod azonnal kimosni az arcmaszkot, akkor lezárt zacskóban tárold és ne keverd a szennyes ruhák közé. Ne mosd együtt a ruháiddal.

Boldogan fogadnánk, ha Te is része lennél annak a közösségnek, akik megosztják egymással arcmaszkoks képeiket. Angol nyelvű weboldalunkon ezt pár lépésben megteheted. Fogadd hálás köszönetünket érte.

Miért válaszd az Evercover arcmaszkokat?

mert két méretben készülnek, hogy gyerekekre és felnőttekre is tökéletesen passzoljanak;

mert a vicces és realisztikus minták könnyebbé teszik a maszkviselést kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

mert károsanyag mentes Oeko Tex minősítésű anyagból készültek, így viselésük biztonságos.

mert valamennyi nálunk kapható modell magyar termék, magyar tervezők tervei alapján, magyar munkaerő közreműködésével készültek;

mert csúcsminőségű anyagból készülnek és nagyon tartósak.

mert, mosható és újra használható maszkjainkat hosszú távon használhatod hulladék és környezetszennyezés nélkül.

mert szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy még több boldog arcot lássunk a maszkok alatt;

mert egy vidám arcmaszkkal mosolyt csalhatsz környezeted arcára a nehéz időszakokban is.

mert több, mint 70 országban bizonyítottuk, hogy termékeink kiválóak és sokan évről évre visszatérnek az új modellekért;

Vásárlóink küldték

Gyakori kérdések az arcmaszkokról

Miért hordjak maszkot, van ennek értelme?

Három nyomós érvünk van, amiért most érdemes (bármilyen) maszkot hordani:

  • Önmagában egy vírus lehet olyan pici, hogy az arcmaszk nem tudja kiszűrni, a maszkviselés mégis jelentősen lecsökkenti a fertőzés veszélyét. Bármilyen maszk fizikai akadályt képez közted és a levegőben szálló részecskék között. A vírusok legtöbbször a levegőben szálló porhoz és részecskékhez kapcsolódnak, amit a legtöbb maszk nagy mértékben szűrni tud. Mivel nem tudjuk, hogy pontosan milyen mennyiségű vírus kell a fertőzés kialakulásához, a maszk által nyújtott védelem pont elég lehet, hogy megóvja az életedet.
  • Ha maszk van az arcodon, kisebb az esélye, hogy az orrodhoz vagy szádhoz nyúlj fertőzött kézzel, de még a szemedet is jobban elkerülöd. Mivel a vírusok ezeken a pontokon jutnak be a szervezetbe, a maszk jelentősen hozzájárul a biztonságodhoz.
  • A maszk az arcodon egyben üzenet is a többi ember felé, hogy tartsanak távolságot – a távolság pedig az egyik legjobb barátod olyan helyzetben, ahol emberről emberre terjednek a fertőzések.

Meg tud védeni az arcmaszkotok viselése a vírusoktól?

Az arcmaszkjaink nem orvosi eszközök és nincsenek engedélyeztetve, de hasonló jellegű és mértékű védelmet nyújtanak a levegőben szálló részecskék ellen, mint a műtősmaszkok.

Többször is használhatom az arcmaszkotokat?

Igen, a maszkjainkat pontosan erre terveztük. Használat után egyszerűen mosd ki a maszkot bő, mosószeres vízben, csavard ki és akaszd ki száradni. A mosószer lebontja a vírus burkát alkotó lipideket, ezáltal életképtelenné teszi a vírust. Ezért olyan fontos a gyakori szappanos kézmosás is. Mindezek ellenére fontos, hogy három óránként cseréld a maszkot. Előtte alaposan moss kezet szappannal, hogy csere közben ne fertőzhesd meg magad.

Van gyerekméretben is maszkotok?

Igen, a maszkjaink gyerek és felnőtt méretben készülnek.

Még több vásárlói fotó

Ha tetszenek a termékeink, segíts a barátaidnak is, hogy megismerjék maszkjainkat. Oszd meg velük ezt az oldalt és használd a #facemascover hashtaget.

Miért csinálunk arcmaszkokat, ha a sisakhuzat az életünk szerelme?

Ahhoz, hogy végre újra együtt lehessünk szeretteinkkel és sportolhassunk a barátainkkal, megálljt kell parancsolnunk ennek a rémítő betegségnek. A vírus parkolópályára kényszerítette az életet a világon szinte mindenhol, veszélyezteti egészségünket és szeretteink épségét, ezért most a biztonság a legfontosabb. Ezért döntöttünk úgy, hogy tudásunkat és tehetségünket a biztonság szolgálatába állítva próbáljuk elviselhetőbbé, vagy akár kicsit élvezhetővé is tenni a maszkviselést. 

Ha kicsit is hasonlítasz ránk, akkor a sport az életed. Négy fal közt kell ülni, vagy az arcodat maszk mögé rejteni felér egy kínzással. De ha a humorérzéked még a régi, és szeretnéd újra megölelni a szeretteidet, akkor megteszel mindent a biztonságuk érdekében – és maszkot hordasz. 

A gyerekeket különösen megviseli az az őrült világ, amiben most élünk. Apa és anya szeretett, mosolygós arca idegen, furcsa, ijesztő maszk mögé bújik, ezért a gyerekek elbizonytalanodnak és félnek. A nevetés és a mesék a legjobb orvosság a félelem ellen, és mi is pont erre gondoltunk, mikor kitaláltuk a maszkjainkat. 

Maszkjaink vicces és realisztikus mintákkal segítenek, hogy apa és anya arca ismét barátságos legyen, és egy mosolyt csaljon azok arcára, akik látják.