Tervezz Egyedi sisakhuzatot MAGADNAK, BARÁTAIDNAK, ISKOLÁDNAK, CSAPATODNAK!

Egyedi sisakhuzatok az Evercovertől

Szeretnél kitűnni a tömegből a sportpályán vagy az utcán?

Álmodd meg egyedi sisakhuzatod saját elképzeléseid alapján! Azért lettünk népszerűek több, mint 70 országban, mert ugyanazzal a lelkesedéssel készítünk egyetlen egy darab sisakhuzatot is és több ezret is. 

Készítettünk már állatos, mesefigurás, szuperhősös, céglogós huzatokat. Terveztünk már csapatoknak, sportkluboknak, iskoláknak, kisebb és nagyobb cégeknek, bankoknak; a Lindt csokigyártól kezdve egészen az Google-ig. (Referenciáinkat itt találhatod.)  Kérhetsz névre szóló sisakhuzatot Magadnak, családtagjaidnak, a legjobb barátodnak, csapattársaidnak vagy épp a kedvenc edződnek.

A sportban elsődleges a biztonság – miért ne lehetne kreatív, feltűnő, egyedi is egyben az, ami hasznos?

Különleges kéréseidet is teljesítünk. Ne várj tovább!

Egyedi sportviselet sisakhuzattal!

Sportolni egészséges, szórakoztató dolog, ami feltölt energiával, levezeti a stresszt és még vonzóbbá is tesz, ám ha ezt nem megfelelő körültekintéssel teszed, könnyen veszélyes lehet. A biztonságos sportoláshoz elengedhetetlen a megbízható védőfelszerelés használata. De ki mondta, hogy ennek ugyanolyannak kell lennie, mint másoké?

Nagyon könnyen kreativitást és egyediséget csempészhetsz kedvenc sportodba, méghozzá egyedi sisakhuzatokkal. Mi ebben nyújtunk profi segítséget Neked! Te megálmodod, milyen sisakhuzatban szeretnél legközelebb siklani, gördülni, tekerni, mi pedig elkészítjük azt.

A nálunk kapható sisakhuzatok gondos tervezésüknek köszönhetően legalább 14 különböző sportág sisakjaihoz felhasználhatóak. Rugalmasak, biztonságosan tartanak, moshatóak és védik a sisakot a sérülésektől, környezeti, időjárási hatásoktól.

Tervezz saját sisakhuzatot a mi segítségünkkel és merj egyedi lenni! Nézz körül weboldalunkon és bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

A népszerűsítés új eszköze: egyedi sisakhuzat

Manapság a különböző reklámok csak akkor lehetnek igazán sikeresek, ha a megszokott formáktól eltérő módon közvetítjük azokat az emberek felé. Például egy televíziós vagy újságban feladott reklám nem éppen egyedi, ezért kisebb valószínűséggel kelti fel az emberek figyelmét. Ha szeretnénk valóban a figyelem középpontjában lenni, egy olyan ötletre van szükségünk, amivel nem minden nap találkozik a potenciális célcsoportunk.

Erre remek lehetőséget kínálnak az egyedi sisakhuzatok!

Ezeket elláthatjuk különböző feliratokkal, tetszőleges színt adhatunk nekik, illetve 3D elemekkel tarkíthatjuk azokat. Persze mindennek komoly jelentősége van, hiszen ha szállítással, vagy azzal is foglalkozó cégünk biciklisei egyedi sisakhuzatot viselnek, akkor az emberek biztosan megjegyzik vállalkozásunkat. Ha emellett még tetszetős, megkapó is az adott darab, a siker garantáltan nem marad el!

Készíttess Te is egyedi sisakhuzatokat nálunk, ha szeretnéd egy egyszerű, de hatékony eszközzel reklámozni cégedet!

Sisakhuzat gyerekeknek!

Sportolni valójában mindenki szeret, ám olyan gyermeket még nem igazán hordott hátán a föld, aki zokszó nélkül felvette volna a bukósisakot. Ennek oka nem titok: egyszerűen kínosnak tartják. A bukósisak nem menő a gyerekek körében, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy elblicceljék annak rendszeres használatát. Ezzel csak azt érik el, hogy saját biztonságukat veszélyeztetik és együtt fölösleges aggodalmat okoznak szüleiknek.

A bukósisak viselése létfontosságú kerékpározás közben és kötelező 14 év alatti gyermekek számára a sípályákon: akár életmentő is lehet egy esés következtében, hiszen óvja a fejet, míg nélküle védtelenek vagyunk a kemény aszfalttal, jeges pályával szemben. Van megoldás? Hogyan lehetne egyszerre menővé tenni a bringás bukósisakokat a gyerekek szemében? A válasz az egyedi, szuperhősös vagy állatfigurás sisakhuzat!

Keress minket elérhetőségeinken és készíttess egyedi sisakhuzatot gyermekednek.  Az eredmény? Egy vicces, különleges bukósisak, amit nem kényszer, hanem szórakozás viselni!

TIPP: nézd meg videónkat, hogy segíthet át sisakhuzatunk a reggeli rémálmokon.

Különleges csomag síiskolák figyelmébe!

A zsúfolt sípályákon komoly kihívás úgy együtt tartani egy gyerekekből álló tanulócsoportot, hogy senki ne vesszen el és mindenki tudja, hol a találkozópont. Erre a problémára ad ideális választ a fullprint nyomtatási technológiával készült sisakhuzatból, láthatósági mellényből és strandzászlóból álló csomagunk.

A sisakhuzat, a láthatósági mellény és a zászló mindamellett, hogy egységes arculatot kölcsönöz a csoport tagjainak, kiválóan alkalmas arra, hogy népszerűsítsd iskoládat, csapatodat, megjelentess rajta grafikát, 3D motívumokat, szövegeket, számokat.

A strandzászló lecsavarozható talppal készül, hogy bárhová le tudd szúrni és még extrém időjárási körülmények között is biztonsággal helyben tartsa a zászlót.

A csomag három eleme segíti tanulóid eligazodását az oktatás közben, megakadályozva, hogy a gyerekek elvesszenek a tömegben vagy a hóesésben. Olyan hirdetési felületet biztosítunk síiskoládnak, ami egyszeri befektetéssel folyamatosan megjelenik közvetlenül a célközönség szeme előtt. Mindhárom termék csúcsminőségű, hőszublimációs transzfernyomat technológiánkkal készül, élénk, élethű színekkel, rendkívül tartós minőségben.

Nyári lovagláshoz világos színű sisakhuzat

Lovagláskor kiemelten fontos a kobak viselése, hiszen sajnos bármikor történhet baj, amikor a fejvédelem életet is menthet. Sokan vannak azonban, akik nem szeretnek kobakot viselni, ráadásul nyáron még többen mondanak le róla a nagy meleg miatt. Számukra van egy kézenfekvő megoldásunk: a sisakhuzat!

Biztosak vagyunk benne, hogy aki a kobak kinézete miatt nem szereti azt viselni, áruházunkban megtalálja a neki tetsző sisakhuzatot és ezután teljes biztonságban fog ő is lovagolni. Tudjuk, hogy a legelterjedtebb fekete kobak a tűző napon igencsak fel tud melegedni és ilyenkor sokan lemondanak róla. Azonban ennek nem kell így lennie!

Kínálatunkban egyszínű fehér sisakhuzatot is találsz, amely megvédi kobakodat az átforrósodástól és így a legnagyobb melegben, megfelelő védőfelszerelésben is kellemesen érezheted magad lovadon. Nézz körül sisakhuzat webáruházunkban és rendelj kedvedre való darabot lovagláshoz is! Ha nem találtad meg az igazit, ne ess kétségbe, bátran keress meg minket egyedi ötleteiddel!

Esővédő sisakhuzat kerékpárosoknak

Ma már számtalan gyártóval találkozhatunk, akik vízlepergető réteggel látják el termékeiket, így nem kell attól félnünk, hogy cipőnk vagy nadrágunk átázik. De mi a helyzet a fejünkkel? Vizes hajjal bizony rendkívül könnyű megfázni, ami semmilyen szempontból sem kellemes.

Szerencsére nekünk erre is van megoldásunk, ami nem más, mint az esővédő sisakhuzat, mely megvédi fejünket esőtől és széltől, így az száraz maradhat az út elejétől a legvégéig!

Készülj fel Te is a váratlan helyzetekre és rendelj tőlünk esővédő sisakhuzatot!

Ha kérdésed van, hívj bennünket:
+36 70 530 3970

EGYEDI SISAKHUZATRENDELÉSI ŰRLAP

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépsz velünk.

A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk leveledre!

Kellner Gyöngyi (Kreatív design)

Bizonytalan vagy?

Rendelj mintadarabot, hogy biztosan jó dönts!

MIT SZÓLNÁL EGY KIS INSPIRÁCIÓHOZ?

NÉZD MEG, MÁSOK MILYEN SISAKHUZATOKAT ÁLMODTAK MEG MAGUKNAK.