Fizetés

Nálunk, az Evercovernél a legfontosabb a Te elégedett legyél, ezért nagyszerű kedvezményeket hoztunk létre termékeink megfizethetőbbé tételére. Emellett többféle fizetési lehetőséget és ügyfélbarát visszatérítési módozatot biztosítunk.

Kérjük, olvasd el az alábbi kedvezményes vásárlási lehetőségeket és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fizetési módot. Bármilyen kérdésed van, egyszerűen kattints a csevegőablakra, hogy azonnal eljusson hozzánk üzeneted. Ha nem vagyunk elérhetőek, kérjük, akkor is írj nekünk néhány sort, amennyiben hasznos, fontos észrevételed, kérdésed van. Minden üzenetre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Mennyiségi kedvezmények

Verhetetlen ajánlatokat kínálunk, ha több terméket is vásárolsz tőlünk. Érdemes a családnak, barátoknak, csapattársaknak egyszerre rendelni. Ha vásárláskor a kosaradba teszed a megfelelő mennyiségű sisakhuzatot, rendszerünk automatikusan alkalmazza a diszkontrátát az összes vásárlási tételnél, így már a csökkentett összeget fogod látni a fizetési ablakban.

Termékek számaKedvezmény mértéke
3-5 darab:5%
6-9 darab:10%
10-19 darab:15%
20-49 darab:20%
50-99 darab:25%
100-199 darab:30%
200-399 darab:35%
<400 darab felett:Több mint 400 termék feletti megrendelés esetére különleges árat kínálunk.

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Tíz vagy több sisakhuzat együttes megrendelése esetén a termékek közös gyűjtő pakkban (nem pedig egyesével csomagolva) utaznak hozzád. Ezzel optimalizáljuk a szállítási és csomagolási költségeket. Ha mégis azt szeretnéd, hogy a sisakhuzatok egyesével csomagolva érkezzenek, kérjük, ezt jelezd nekünk a rendelési űrlap megjegyzés rovatában.

Az itt feltüntetett árak tartalmazzák a magyarországi 27%-os ÁFA értékét, valamint a csomagolási és szállítási díjakat is. Nincsenek bújtatott költségek, valóban mindössze annyit kell fizetned, amennyit a termék mellett látsz.

Ha lehetőséged van ÁFA-mentesen vásárolni, erre is módod van: vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelésed véglegesítése előtt.

Fizetési módok

PAYPAL

A PayPalon keresztül történő fizetés biztonságos, egyszerű és kényelmes. Paypal címünk: paypal@evercover.com

BANKKÁRTYÁS VÁSÁRLÁS

A leggyorsabb és legegyszerűbb fizetési mód. Egyszerűen add meg a szükséges adatokat a bankunk által biztosított biztonságos fizetési felületen és azonnal létre is jött a tranzakció.

BANKI ÁTUTALÁS

Utald el sisakhuzatod vételárát telebankodból, netbankodból, vagy akár személyesen, bankfiókból.

Kérjük, a megjegyzés rovatba tüntesd fel a rendelési számot. Sisakhuzatod az utalás számlánkra történő megérkeztét követően kerül postázásra.
Utalási adatok
Cégnév: InterCover Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövid név: InterCover Kft.

Székhely: 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt.

Adószám: 24723200-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-178986

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Számlavezető bank címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11. (Hegyvidék Központ)

Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB

HUF Számlaszám: 11712073-20001821-00000000

(EUR Számlaszám: HU4811763127-21303889-00000000)

TRANSFERWISE

A TransferWise segítségével a könnyedén fizethetsz hitelkártyádról, bankkártyádról.
Kérjük, a megjegyzés rovatba tüntesd fel a rendelési számot. Sisakhuzatod az utalás számlánkra történő megérkeztét követően kerül postázásra.

Visszaküldési irányelvek

Rengeteg nagyszerű termékünk van, amelyek közül választhatsz így előfordulhat, hogy meggondolod magad a megrendelést követően. Nem kell aggódnod emiatt. Ha megrendelést már leadtad de közben beleszerettél egy másik sisakhuzatba, miután a fizetés befejeződött, mielőbb tudasd velünk bármely csatornán keresztül (chaten, mailen, telefonon, SMS-ben vagy füstjelzésekkel, ahogy Neked a legjobb). Árkülönbözet ​​esetén a végső összeget a helyettesítő termék ára alapján fogjuk kiigazítani.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ingyenes szállítást csak egyszer tudunk kínálni.  A termék visszaküldésének költségei és az újraküldés költségei Téged terhelnek.

Abban a valószínűtlen esetben, ha visszatérítést szeretnél, kérjük, vedd figyelembe, hogy a szállítási költség a termékek árába épül. Ezért sajnálatos módon ezt a költséget le kell vonnunk a visszatérítésből, miután a sisakhuzat visszajut hozzánk. Sajnos egyedi termékek visszaküldésére nincs mód.

Ha nem találtad meg itt, amit kerestél, olvasd el Adatvédelmi Szabályzatunkat és Általános Szerződési Feltételeinket.