Fejet hajtunk a Gambia Projekt előtt

Szerző:

Adott három nagyszerű ember –  Brenda, Damian és Joy – akik a nyári szabadságuk alatt, kirándulásképpen Gambiába látogattak. Lehetőségük és idejük volt arra, hogy meglátogassák az Aunty Dorricings Nemzetközi Iskolát, ahol megdöbbentő különbséget találtak a gambiai kisgyermekek számára elérhető lehetőségek között és az átlag angliai gyerekek oktatási háttere között. Úgy döntöttek, tenniük kell valamit.

Megkértek bennünket, hogy tervezzünk egyedi sisakhuzatokat az adománygyűjtési akciójukra, amit Londonban 2017. június 11-én este tartottak. Céluk az volt, hogy felhívják az emberek figyelmét az adománygyűjtő kampányukra. Arra törekedtek, hogy összegyűjtsenek 1200 fontot (körülbelül 420.000,- Ft-ot), ami nem sok a nyugati világban, de Gambiában ebből az összegből új tantermeket lehet építeni.

Nagyon boldogan jelentjük, hogy mindössze öt hét alatt sikerült összegyűjteni a célzott £ 1.200-t! Gratulálunk erőfeszítéseikhez és nagy köszönet mindenkinek, akik csatlakoztak erőfeszítéseikhez!

Ez csak egy példa arra sok nagyszerű emberre, akikkel találkozhatunk munkánk során. Kövessetek bennünket és blogunkat időről időre, ahol különleges embereket mutatunk be Nektek.