Mi az a sisakhuzat?

Vidám sisakhuzatok az egyediségért

Szeretnél egy kis izgalmat, jókedvet vinni a száguldásba? Különleges sisakhuzatainkkal ezt megteheted! Nem szükséges új sisakot vásárolni, egy vidám, egyedi huzattal feldobhatod bukósisakodat. Elérhető áron, széles kínálatból választhatod ki azt a sisakhuzatot, amelyik a legközelebb áll Hozzád.

Gyerekek számára különösen ajánlott a sisakhuzat beszerzése, hiszen játékosan, vidám figurákkal ösztönözheted őket arra, hogy a sisak használata igenis fontos, emellett biztonságos, mégis szórakoztató. Természetesen felnőttek is beszerezhetnek huzatot, mely teljesen egyedivé varázsolja a megjelenést sportolás közben is.

Ha Te is szeretnéd vidáman űzni kedvenc sportodat, vagy gyermekedet szeretnéd rávenni arra, hogy használjon mindig bukósisakot, a sisakhuzat beszerzése a legjobb választás!

Tekintsd át kínálatunkat, dobd fel még jobban hobbidat ezzel a vidám kiegészítővel! Száguldj sisakhuzattal, tedd egyedivé megjelenésedet!

Télen-nyáron bukósisak

Ma már természetes, hogy a sípályán sisakot hordunk, de a nyári sportágak űzése közben se feledkezz meg a biztonságról, és ne hagyd otthon a bukósisakodat!

A jó idő beköszöntével előkerültek a kerékpárok, görkorcsolyák, rollerek, melyek bukósisakot kívánnak, de egy kellemes nyári lovaglás alkalmával is jó szolgálatot tesz a fejvédelem! Unalmas, meleg? Nézd inkább a jó oldalát, hiszen a bukósisak rengeteg előnnyel bír!

  • Kisebb-nagyobb esésénél is optimális védelmet nyújt a fejednek, ezáltal pedig megóv a fejsérülésektől.
  • A nyári napsugarak ellen is megvédi fejedet, így a napszúrástól sem kell tartanod.
  • Sőt, megannyi lehetőséget tartogat arra is, hogy egyedivé varázsold, a saját stílusodra formáld. Hogy hogyan? Öltöztesd nyári színekbe, egyedi sisakhuzatba!

Valalmi vidámat szeretnél? Válaszd az állatfigurás vagy a bajuszos változatot! Nincs még elképzelésed? Az egyszínű vagy reflektív sisakhuzatokkal biztosan nem hibázhatsz! Esetleg épp nagyon határozott elképzelésed van? Nem probléma, egyedi sisakhuzatok tervezésében és kivitelezésében is számíthatsz ránk!

Sisakhuzatokkal kapcsolatos kérdésiddel, kívánságaiddal fordulj hozzánk bizalommal és élvezd a sisakhuzatba öltöztetett biztonságot!

Ne csak a védelemről gondoskodj: dobd fel a sisak megjelenését egy személyes sisakhuzattal!

Sok sporthoz elengedhetetlen a sisak viselete és van nem egy, amelyeknél egyenesen kötelező. Érdemes sisakot húzni biciklizéshez, gördeszkázáshoz, óvatlanság sisak nélkül síelni, vadvízi evezéshez viszont egyenesen muszáj.

A sisakok hosszú éveket is kibírhatnak mellettünk, így könnyű elunni mintáját, színét és a felülete is elkophat. Ha több sisakot veszünk, ezeket kedvünk szerint váltogathatjuk, de ez nem csak nagyon költséges és helyigényes, de felesleges is, hiszen ehelyett egyszerűen vásárolhatunk sisakhuzatokat is, melyeket kedvünkre cserélgethetünk.

 

Unod meglévő sisakod, de nem vennél újat, mert ez bevált? Feldobnád saját megjelenésed, kifejeznéd egyéniségedet? Netán a gyermeked vagy fiatal ismerősöd kezdett el valamilyen sportot, ahol jól jön neki a sisak és neki keresel ajándékot? Itt a megoldás! Sisakhuzataink széles kínálatában biztos megtalálod a megfelelő darabokat! Választékunkban jelen vannak a legkülönfélébb sisakhuzatok, vicces és megnyerő mintákkal, melyekkel kifejezheted, kiegészítheted egyéni stílusod.

Ne csak biztonságos legyen a sport, legyen szórakoztató is! Evercover sisakhuzat választása mellett garantáltan nem fogsz csalódni!

A színes 2D és különleges 3D modellek mindamellett, hogy egyedivé teszik a megjelenést, kiemelt láthatóságot biztosítanak a sportpályán és a városi forgalomban egyaránt. Meríts ihletet új külsődhöz, kattints képeinkre, hogy 3D-ben is meg tudd csodálni termékeinket. Sisakhuzataink két különböző – univerzális (XS-XXL) és junior (3XS-M)  – méretben készülnek valamennyi bukósisakra, egyedi kéréseket is boldogan teljesítünk.

Miért válaszd az Evercovert?

mert sisakhuzatunkkal egyetlen mozdulattal és olcsón tudod felújítani, átöltöztetni megunt, megkopott bukódat;
mert egy vidám sisakhuzattal gyermeked boldogan fogja felvenni a bukósisakját – amiről korábban talán hallani sem akart;
mert baráti társaságok százai viselik huzatainkat síelésük során, hogy könnyedén megismerjék egymást a sípályán;

mert már több, mint országban bizonyítottuk, hogy termékeink kiválóak és sokan évről évre visszatérnek az új modellekért;

mert törekszünk a maximális minőségre és kizárólag a legjobb anyagokat használjuk;

mert szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy még több boldog arcot lássunk a bukósisakok alatt;
mert akcióinkkal és kedvezményeinkkel fenntartjuk az alacsony árainkat;

mert valamennyi nálunk kapható modell magyar termék, magyar tervezők tervei alapján, magyar munkaerő közreműködésével készültek;

mert sisakhuzatunk tárolás közben is védi a bukódat a karcolásoktól, sérülésektől és a portól.