Büszkeségeink

Sisakhuzataink Amerikától Japánig több, mint 70 országban találnak visszatérő vásárlókra, köztük olyan neves cégekkel, mint az IBM, a Google, a Tebodin, az Amplemann, a Lloyds Bank, a Newton vagy akár az Oslói Gyorskorcsolya Szövetség. Európai, amerikai, kanadai, ausztrál és új zealandi iskolások ezrei viselik évről évre uniformisukhoz illeszkedő sisakhuzatainkat. Időről időre hazai iskolák, csapatok is csatlakoznak az Evercover közösségéhez, igazolva, hogy Magyarországon megteremtettünk az igényt termékeink iránt.

Közülük szemezgettünk néhányat referenciáink közé.

Nézd meg, hogy hányan hányféle egyedi sisakhuzatban koptatják a pályákat!

Slider Club

 

A Slider Club kis növendékei 2014 januárjától egyedi tervezésű logózott sisakhuzatban vesznek részt a táborokban, ezzel is népszerűsítve síiskolájukat és megkönnyítve oktatóik munkáját, akik nem tévesztik őket szem elől a sípályán sem.

Még több kép itt: Pinterest

Nagykovácsi Síiskola

 

A Nagykovácsi Síiskola egyszínű sisakhuzatokkal különbözteti meg a csoportokat tudásszinttől függően.
A mellékelt videóban jól látszik, mennyire elkülöníthetők és felismerhetők a tanulók a sípályán – még a síliftből is könnyen észre lehet őket venni.

Desert Rats Ski Club (Anglia)

 

Samantha a fiú tanulóknak patkányos, a lányoknak csillagos sisakhuzatot rendelt tőlünk.

Family Life (Lengyelország)

 

Mindig örülünk, ha visszatérő vásárlóról szálmolhatunk be: A Family Life tanulói évről évre Evercover sisakhuzatban síelhetnek a Varsó környéki sípályákon.

Svicez Sport (Szlovénia)

 

Szétszalad 200 kisgyerek a sípályán? Semmi gond! Citromsárga sisakhuzatban már messziről észre lehet venni őket.

Tokyoi Arosa Ski Club

 

Nagy büszkeség számunkra, hogy sisakhuzataink olyan távoli országokba is eljutnak, amelyről korábban nem is álmodtunk. Öröm volt Naoshige-vel dolgozni a sisakhuzat terveken. Köszönjük Neki a kedvességét és végtelen türelmét.

Skischule Reiteralm

 

Minden csapat más sisakhuzatban síel – így az oktatók könnyedén beazonosítják őket.

Google Ireland

 

Valamennyi dolgozó androidos sisakhuzataban tekert az autómentes napon…
Egy szép napon kedves levelet kaptunk Monika Vojtektől, az írországi Google marketingosztályáról, amelyben érdeklődtek, elkészítenénk-e számukra több száz egyedi, androidos sisakhuzatot a kerékpáros felvonulásukra. Nagy megtiszteltetés volt számunkra ez a felkérés, melyet tökéletes minőségben és határidő előtt le is szállítottunk nekik. Máig erre a munkánkra vagyunk a legbüszkébbek. A visszajelzések elsöprőek voltak, sok képet és még több megrendelést kaptunk.

“It looks great!!!! Thanks a mill for that! I am looking forward to the moment when we receive them!!! We love them!! Thanks a mill. Monika”
Monika Wojtek, Google Ireland

Denver Petrol (USA)

A nagy múltú energetikai cég visszatérő vásárlóink, minden év márciusában a céges síelésen a mi logózott sisakhuzatainkat viselik.

Luxair Tours (Németország)

 

A cég dolgozói a mi sisakhuzatainkat viselték az éves sítúrtán.

Newton Europe Ltd. (Anglia)

 

A dolgozók a mi logózott és 3D effekttel ellátott sisakhuzatainkban vettek részt az éves kerékpárostúrán.

Tebodin Netherlands B.V.

 

“I received the Tebodin helmet covers. They look very nice. Thank you.”
Steven Kempen, Tebodin

Edmund Rice College, Ausztrália

 

Logóval és mindkét oldalon felirattal nyomott sisakhuzatokat kértek tőlünk, így mindenki tudja a sípályán, melyik iskola növendékei húztak el mellettük…

Manly West Public School (Australia)

 

Az iskola nem csak a sisakhuzat színével ment biztosra a láthatóság tekintetében, de a hatalmas logóval is.

Salesian School (Anglia)

 

13 csapat – 13 különböző színű sisakhuzatban.

Kézenfogva Alapítvány

 

Hajós András és Tilla EverCover sisakhuzatban a Kézenfogva Alaptvány “Nem Para a Para” rekordkísérletén 2014. május 17-én a Kézenfogva Alapítvány szervezésében megvalósult egy különleges rekord: tandembiciklizés 12 órán keresztül olyan módon, hogy a hátul ülőnek be volt kötve a szeme, vagy látássérült volt. Ilyen rekord eddig nem volt Magyarországon: ennyi ideig, ilyen kikötéssel még senki nem próbált meg rekordot felállítani. A jelenlévők 2605 kört tettek meg, ami 1563 km-t jelentett 12 óra alatt, a rekorderek átlagsebessége: 9,32 km/ óra volt. A rekord üzenete: a fogyatékos emberek számítanak arra a társadalomra, aminek ők is részei. Mindannyian egy közös biciklit tekerünk, együtt sokkal hatékonyabban tudunk előrébb jutni. Az EverCover Sisakhuzat felajánlásával támogatta ezt a kezdeményezést. “Még egyszer szeretném megköszönni támogatásukat amellyel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. A 12 óra alatt 2605 kört tekertek rekordereink, akik lelkesen vettek részt a közös rekord felállításában.” Baranyi Erzsébet, Kézenfogva Alapítvány

P4P5 (Anglia)

 

“WOW! They look amazing! Thank you so much for sending the photos, I love them! I have just shown everyone in our office and they love them too. I will send you some photos when they have done the bike race at the end of April. Thank you again for all your help and support.”
Helen Greenwood, The Engine Room Design Co Ltd.

A Yorkshire Air Ambulance és a Club’s Academy szervezetekért indított P4P5 kerékpáros megmozdulás.
Sisakhuzataink segítették a 12 csapat viszontagságos kerékpározását azért, hogy a fenti egészségügyi szerveknek adományokat gyűjtsenek. Az esővédők jó szolgálatot tettek a zord angliai időjárásban és segítették a kerékpározók 4 napi kemény munkáját: közel 1.000.000 angol fontot gyűjtöttek össze!

Európai Kézibicikli (Handbike) Szövetség

 

Mi készítettük el az EHC logózott, színes sisakhuzatait, melyet valamennyi versenyző kedvezményesen megrendelhet a szervezettől.

Penguathlon

220 mérföld pingvines sisakhuzatban a rákkutatásért
Richard és a Penguathlon bennünket kértek fel, támogassuk a rákkutatásért folytatott gyűjtőmunkájukat pingvines sisakhuzatainkkal. A több napos út során 220 mérföldet tettek meg a mi sisakhuzatainkban. A megmozdulás hatására több, mint 20.000 angol fontot gyűjtöttek össze. Nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a kezdeményezésnek.
“The helmet covers arrived yesterday, they are fantastic thank you so much for making them for us. They are going to look great with the rest of the kit we have. Thanks once again we are really happy with the way the covers have come out.“
Richard Logan, Penguin Charity Event

BAM – Bringázz A Munkába (2012., 2013., 2014. év)

 

Nemzetközi felmérések igazolják, hogy a kerékpáros közlekedés elterjedésével a városok élhetőbbé, az emberek pedig egészségesebbé válhatnak. Cégünk sisakhuzat felajánlásaival támogatja ezt a megmozdulást.

Chinook Rafting (Kanada)

 

2015-ben kaptuk az első rafting-os megkeresést, azóta már több helyen is rendeltek univerzális sisakhuzatot buli-raftingolásra.

Oslo Speedskaters – Osloi gyorskorcsolya szövetség

 

Az Osloi gyorskorcsolya szövetség bennünket kért fel, hogy a 2014-es szezontól mi készítsük sisakhuzataikat. Számtalan versenyen szerepeltek már a versenyzők remek eredménnyel. Természetesen a sisakhuzatok is jól szerepeltek!

Dubai Ski Arena (Egyesült Arab Emirátusok)

 

A 2014-es évben több sisakhuzatunk is utazott a Dubaiba erre a különleges sípályára.

iFly Arena, Franciaország

 

“I’ve received your helmet cover! We’ve used it at least 15 times in the wind tunnel so far and it’s still holding up with no signs of wear and tear. I would still like to give a little bit more time to the test period though, but everything seems to be moving in the right direction!
The Alien cover has been a hit so far!! Everyone loves it :)”
Anthony D., iFly , Austin

Maldív-szigetek, “sárga ház”

 

A legextrémebb hely, ahova sisakhuzatot szállítottunk, a szigeten lévő “sárga ház” volt. Máig nem sikerült rájönnünk, vajon hol és mire fogják használni sisakhuzatunkat ezen a picike szigeten…