Bemutatjuk a RollCats lányokat

Szerző:

Blogunkban időről-időre bemutatunk érdekes csapatokat, akik Evercover Sisakhuzatban végzik ténykedésüket. Kérünk, fogadjátok szeretettel a RollCats Girls bemutatkozását:

„Bemutatkoznak a GörlCicák (igen, őrült macskás nők vagyunk korival, ennyi) – megelőzzük a kérdéseket…

Trixie és Tara: Mi vagyunk a 8 keréken guruló, mindig vidám, retro koris pest(megye)i lányok, akik szeretnének egy jó közösséget összehozni. Hogy mi a célunk? Semmi különös: csak az, hogy mások arcára is mosolyt csaljunk. S hogy ezt mivel szeretnénk elérni? Mindent bevetünk!  Szeretnénk igazán különleges, nem hétköznapi eseményeket létrehozni, akár olyanokat is, ahol valamilyen jó ügyet támogathatunk.

Az első koris eseményünkön már túl vagyunk, ami a Rolloween volt – beöltözős Halloween parti. Olyan szuperül sikerült, hogy ugyan azelőtt is terveztük a bulit, de utána már biztosak voltunk benne, hogy akarjuk! 

Szóval sok közös program, fotók, valamint oktató videók, tippek-trükkök a görizéshez, előnyben részesítve a kétsoros korikat, és persze minden, mi szem-szájnak ingere! 

A legutolsó buli, ahova a miki sisakhuzatot is vásároltuk, görkorcsolyás szaloncukor osztás volt, ahol a cukorkák mellé kis szeret-üzeneteket is tűztünk és osztogattuk a városban. Számtalan ötletünk van még – például jótékonykodás, gyerekeknek jelmezes görkoriműsor, vagy egyszerűen csak végig gurulni a városban jelmezben, esetleg random táncos előadást tartani, szóval tényleg megőrültünk – és mindnek ez a célja: mosolyt varázsolni az emberek arcára és szeretet a szívükbe! :)”

A lányok Facebook oldalát itt találjátok, bátran csatlakozzatok Hozzájuk!

A cikkben szereplő Mikulás sisakhuzatról pedig itt találtok részletes leírást: